Κρήτη | Ταξιτζής βρήκε και παρέδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό

κρήτη-ταξιτζής-βρήκε-και-παρέδωσε-μεγ-186639

bras_taxitzisΣτη βράβευση οδηγού ταξί για την ενέργειά του να επιστρέψει μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και ανήκε σε τουρίστα που ταξίδεψε ως το νησί μας με κρουαζιερόπλοιο, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου προ ημερών, προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πράξη αυτή, που αποτελεί σπάνιο παράδειγμα και έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Οργανισμό, την τουριστική προβολή του τόπου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΗ, «στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τον διακρίνει, θεωρεί αναγκαία την επιβράβευση του κ. Μιχάλη Χαρούλη, οδηγού ταξί του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιδιοκτήτων Επιβατικών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Ηρακλείου, ο οποίος επέστρεψε μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και το οποίο ποσό ανήκε σε επιβάτη κρουαζιερόπλοιου που είχε καταπλεύσει τις προηγούμενες μέρες στο λιμάνι μας.

Η διοίκηση του Οργανισμού αναγνωρίζει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες προάγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, αποτελούν σπάνιο παράδειγμα προς μίμηση και έχουν ως αποτέλεσμα την τουριστική προβολή του τόπου μας. Στόχος μας αποτελεί η σωστή συνεισφορά και ανταπόκριση στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα και του αύριο. Σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας και ενθαρρύνουμε την ανάληψη μεγαλύτερων τέτοιων πρωτοβουλιών αναζητώντας και τη στήριξη και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων και συνεργαζόμενων φορέων προς την κατεύθυνση αυτή», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΟΛΗ Α.Ε.

Ως «μικρό δείγμα επιβράβευσης της πράξης του κ. Χαρούλη», ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. του πρόσφερε την πλακέτα του Οργανισμού και ένα συμβολικό δώρο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook