Κρήτη | Τον «έτρωγαν» ζωντανό τα σκουλήκια!

κρήτη-τον-έτρωγαν-ζωντανό-τα-σκουλή-124925

ekab«Ζωντανό νεκρό» παρέλαβαν νωρίτερα από «παράπηγμα» στο κέντρο του Ηρακλείου έναν «γνώριμο» ηλικιωμένο άνδρα που φέρεται να ζούσε κάτω από απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως, όταν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ πέρασαν το κατώφλι του παραπήγματος στην περιοχή του Αγίου Τίτου, παρότι υποψιασμένοι αφού η συγκεκριμένη οικογένεια και το πώς ζει έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη, έμειναν άφωνοι από την κατάσταση που επικρατούσε αντιλαμβανόμενοι πως άνθρωποι και… ποντίκια συγκατοικούσαν.

Δεν πίστευαν ωστόσο στα μάτια τους όταν αντίκρισαν τον ηλικιωμένο άνδρα ηλικίας περίπου 70 ετών αφημένο σε ένα κρεβάτι, αφού όπως χαρακτηριστικά περιέγραφαν ο άνδρας ήταν γεμάτος ανοιχτές πληγές από την ακινησία και την έλλειψη καθαριότητας με τα «σκουλήκια να κάνουν παρέλαση», όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε αρχικά για τραύμα στο πόδι του ηλικιωμένου, όμως μετά το σοκ τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου και ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία.

Πάντως ακόμη και το φερόμενο ως αρχικά τραύμα στο πόδι φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός των πληγών του, καθώς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη που επιτείνεται από την ακινησία και την έλλειψη υγιεινής αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα νύχια του έχουν μήκος τουλάχιστον 20 πόντους!

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook