Κρήτη | 4χρονος γύρισε από τον άλλο κόσμο! Ξύπνησε από κώμα αφήνοντας άναυδους τους γιατρούς

κρήτη-4χρονος-γύρισε-από-τον-άλλο-κόσμ-194039

moroΜια συγκλονιστική ιστορία διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία συγκίνησε μικρούς και μεγάλους και αφορά έναν 4χρονο που λόγω της θέλησης του για ζωή, νίκησε τον θάνατο.

Ο μικρός Μαρσέλ, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, είχε πάει μαζί με τον πατέρα και τον παππού του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να επισκεφτεί τη μητέρα του, που είχε εγχειριστεί και δεχόταν επισκέψεις.

Κάποια στιγμή, εκείνος διέφυγε της προσοχής του παππού του και βγήκε έξω από το νοσοκομείο, όπου ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον τραυμάτισε βαρύτατα προκαλώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Αμέσως μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τα τραύματα του παιδιού, όμως ήταν πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα όλοι οι γιατροί να είναι απαισιόδοξοι, θεωρώντας πως δύσκολα θα κέρδιζε τη μάχη με τον θάνατο.

Ακόμα και οι γονείς του παιδιού είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Θεό, αφού ο μικρούλης δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και η πορεία της υγείας του ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη.

Κι εκεί που η ζωή του 4χρονου κρεμόταν στην κυριολεξία από μια κλωστή… την Τρίτη έγινε το θαύμα, που όλοι ήλπιζαν! Ξύπνησε, άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον και αναγνώρισε και τους γονείς του, οι οποίοι ούτε στιγμή δεν έφυγαν από δίπλα του.

Μάλιστα ήταν τόσο ραγδαία η βελτίωση της υγείας του, που ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν, πως ο καταβεβλημένος οργανισμός του έδειξε τέτοια αποθέματα.

Πολλοί μίλησαν για την αντοχή του οργανισμού, οι περισσότεροι πάντως ακόμα και γιατροί, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως ο μικρός Μαρσέλ επέστρεψε στη ζωή, αποδεικνύοντας έτσι πως η δύναμη και η θέληση για ζωή μπορούν πολλές φορές να σε βγάλουν νικητή ακόμα και σε μάχες που φαίνονται άνισες.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook