Ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο | Photo

ληστεία-με-καλάσνικοφ-σε-κοσμηματοπω-179412

xrysoxoeioΛηστεία με καλάσνικοφ και βαριοπούλα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αγορά της Ερέτριας σε κοσμηματοπωλείο.

Σύμφωνα με το evia-press.gr, οι τέσσερις ληστές φορούσαν κράνη και αποβιβάστηκαν από επιβατικό Ι.Χ. το οποίο πάρκαραν ακριβώς μπροστά από το κοσμηματοπωλείο. Με το καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ κατά της βιτρίνας ανοίγοντας μεγάλη τρύπα και άρχισαν να παίρνουν τα κοσμήματα μέσα από την τρύπα ενώ ο άλλος ληστής χτυπώντας την πόρτα η οποία ανοίγει με μπουτόν από μέσα κατάφερε να την παραβιάσει.

Μέσα στο κοσμηματοπωλείο βρισκόταν η ιδιοκτήτρια η οποία εκείνη την ώρα μάζευε τα κοσμήματα και τα έβαζε στο χρηματοκιβώτιο την στιγμή που εμφανίστηκαν οι ληστές. Τρομοκρατημένη η ιδιοκτήτρια κρύφτηκε σε ένα μικρό δωματιάκι καθώς οι ληστές εισήλθαν στο χώρο και άρχισαν να αδειάζουν τις προθήκες και να παίρνουν ότι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους, μάλιστα την απείλησαν ότι αν βγει από εκεί θα την σκοτώσουν.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στις εννέα παρά τέταρτο, προτού αδειάσει η αγορά της Ερέτριας και πριν κλείσουν αρκετά μαγαζιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook