«Μάγκας» ο ψιλικατζής: Τα’ βαλε με τον ληστή που τον απείλησε με όπλο | Φοβερό βίντεο

μάγκας-ο-ψιλικατζής-τα-βαλε-με-τον-180657

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου, ένας 65χρονος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα, ετοιμάζεται να κλείσει το μαγαζί του. Ξαφνικά, ένας άντρας που φορά κουκούλα και έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι, μπαίνει μέσα και φωνάζει «ληστεία» κρατώντας στο χέρι του ένα όπλο.

Την ώρα που επιχειρεί να αρπάξει από την ταμιακή μηχανή την είσπραξη του 65χρονου, εκείνος του επιτίθεται με γυμνά χέρια και αρχίζει να τον χτυπά με όλες του τις δυνάμεις. Αν και ο νεαρός άντρας ανταποδίδει τα χτυπήματα με τη λαβή του όπλου του, ο τραυματισμένος και αιμόφυρτος ψιλικατζής συνεχίζει τη μάχη, μέχρι που καταφέρνει να βγάλει το μαντήλι και την κουκούλα του ληστή, τρέποντάς τον σε φυγή.

Το περιστατικό κατέγραψε καρέ – καρέ η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Ο 65χρονςο χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όμως είναι καλά στην υγεία του.

listeiaΑν και αψήφισε όλες τις συμβουλές των ειδικών σε τέτοιες περιπτώσεις, η τύχη ήταν με το μέρος του και γλύτωσε και τα χρήματά του, αλλά κυρίως, τη ζωή του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook