Μάθετε τις 5 τροφές του φθινοπώρου που σας… παχαίνουν!

μάθετε-τις-5-τροφές-του-φθινοπώρου-που-σ-297785

Το Φθινόπωρο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του και μερικές τροφές βρίσκονται στην εποχή τους, όπως για παράδειγμα η κολοκύθα. Δεν είναι όμως όλες τόσο αθώες όσο φαίνονται, αφού πολλές από αυτές κουβαλάνε μαζί τους έναν μεγάλο αριθμό θερμίδων.

Δείτε, λοιπόν ποιες είναι:

Μουστοκούλουρα: Γνωστή και ως η εποχή του τρύγου είναι άλλωστε το Φθινόπωρο και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον μούστο από τη λίστα αυτή. Τα μουστοκούλουρα δεν είναι τόσο διαιτητικά όσο σας φαίνονται, γι΄ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση.

Κάστανα: Αν λατρεύετε να τα τρώτε ζεστά ζεστά την ώρα που βγαίνουν από το τζάκι, φροντίστε τουλάχιστον να μη καταναλώνετε πάνω από 100γρ. κάθε φορά.

Ροφήματα: Καταλαβαίνετε σε ποια απευθυνόμαστε και καλό είναι να τα αποφύγετε! Πείτε όχι σε μία γλυκιά και ζεστή σοκολάτα με σαντιγί επιλέγοντας ένα γευστικότατο τσάι.

Κολοκυθόπιτα: Μπορεί να μην είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας αλλά ποια νοικοκυρά δεν μπαίνει στη διαδικασία να φτιάξει έστω και μία κάθε Φθινόπωρο; Μη χάσετε την ευκαιρία αυτή απλά μη πέσετε και με τα μούτρα πάνω της.

Μηλόπιτα: Ο τέλειος τροφικός συνδυασμός για τα φθινοπωρινά απογεύματα είναι η μηλόπιτα με το τσάι. Αρκεστείτε σε μερικά μικρά κομματάκια αλλιώς η ζυγαριά θα σας το χτυπήσει σύντομα!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook