Μήνυμα ζωής από την Τροχαία Χανίων | Photos

μήνυμα-ζωής-από-την-τροχαία-χανίων-photos-178246

???????????????????????????????Μήνυμα ζωής στέλνει το Τμήμα Τροχαίας Χανίων μέσω της πενθήμερης έκθεσης για τη πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

???????????????????????????????Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το πρωί σε αίθουσα του Mega Place και το παρόν έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ηγεσία της Αστυνομίας στην Κρήτη, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας στα Χανιά.

???????????????????????????????Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας στα Χανιά κ. Βλαχάκης  τόνισε μεταξύ άλλων πως το μήνυμα που πρέπει να περάσει στους πολίτες και στους οδηγούς μέσα από αυτή την έκθεση είναι ο σεβασμός στη Ζωή. Που ξεκινάει από το σεβασμό πρώτα για τη δική μας ζωή, και τη Ζωή των υπολοίπων. Και φυσικά το σεβασμό του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

???????????????????????????????Ο κ. Βλαχάκης είπε επίσης πως το 2013 σημειώθηκαν στα Χανιά 13 θανατηφόρα δυστυχήματα, ενώ 2014 και μέχρι σήμερα τα θανατηφόρα περιστατικά είναι 11.

???????????????????????????????

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook