«Μαραμένο Άνθος» | Το θεατρικό έργο του Λουδοβίκου Χερτζ στο στούντιο «Όξω Νου»

μαραμένο-άνθος-το-θεατρικό-έργο-του-205583

afisa-smΤο νέο θεατρικό έργο του Λουδοβίκου Χέρτζ, «Μαραμένο Άνθος,» παρουσιάζεται σε τρεις παραστάσεις στο στούντιο «Όξω Νου» στα Ταμπακαριά. Πρόκειται για ένα κοινωνικό έργο σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρωμανού κι επιμέλεια κειμένου Ιωσήφ Αλυγιζάκη, που διαπραγματεύεται το λεπτό ζήτημα μιας μορφής σεξουαλικής παραβατικότητας, τραυματικής όταν μόνο ο ένας εκ των δυο είναι ενήλικας.

Η σιωπή γονιών και περίγυρου γίνεται πολλές φορές μια συνενοχή σχεδόν το ίδιο επικίνδυνη όπως και η ανοχή τους όταν αρχίζουν να διακρίνονται δείγματα ιδιόρυθμης συμπεριφοράς των παιδιών τους. Οργή, θυμός, εκδίκηση και τιμωρία δεν είναι παρά κάποια από τα συναισθήματα που διακατέχουν την ψυχή της ηρωίδας. Με την πάροδο των ετών παραυτά, κάπου ξεφυτρώνει αγάπη και τρυφερότητα, συναισθήματα που όμως εναλλάσονται με τα τραυματικά κατάλοιπα της εμπειρίας αυτής.

Ποιο είναι το τίμημα μιας τέτοιας πράξης και ποια τα όρια της ενοχής και του έρωτα;

Παραστάσεις: Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο στούντιο Όξω Νού.

Ώρα Έναρξης: 21.30.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρωμανός

Επιμέλεια Κειμένου: Ιωσήφ Αλυγιζάκης

Παίζουν: Λουδοβίκος Χέρτζ, Νικολέτα Mπουλνταδάκη

Κρατήσεις θέσεων: 6973 681665 (09.00 με 14.00) και 6972 694294

Είσοδος 10 ευρώ.

zarpa.gr

One thought on “«Μαραμένο Άνθος» | Το θεατρικό έργο του Λουδοβίκου Χερτζ στο στούντιο «Όξω Νου»

  1. Η σκηνοθεσία είδε το έργο σαν μια κάμερα που παρακολουθεί και καταγράφη το εφιαλτικό όνειρο του Charles όταν βρίσκεται ενώπιος ενωπίου με την ενήλικη πια και ώριμη Liz..
    Οι ηθοποιοί Λουδοβίκος Χέρτζ και Νικολέτα Μπουλταδάκη εναλλάσονται σε δράση με σύχρονη γραφή του Λουδοβίκου Χέρτζ και ερμηνεία από την απλή καθημερινότητα μέχρι την τραγωδία και το δράμα.Brilliant

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook