Μαρκογιαννάκης για το μπαλόνι της Κωνσταντοπούλου: Τσίρκο το κάνατε εδώ μέσα | Video

μαρκογιαννάκης-για-το-μπαλόνι-της-κων-187868

zoi-konstantopoulou1-570Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε στη Βουλή με κόκκινο μπαλόνι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να εκνευρίσει την Μαρία Κόλια Τσαρουχά, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη που σε οξύ τόνο της απευθύνθηκε λέγοντας της πως έκανε το Κοινοβούλιο τσίρκο.

Και ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου καθόταν με το μπαλόνι της και αρνούνταν πεισματικά να το αφήσει [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και το σχολίασε κάνοντας μία «αισθητική παρέμβαση», όπως είπε.

«Είναι κρίμα που η κάμερα δεν μπορεί να γυρίσει να δείξει αυτό το ωραίο κόκκινο μπαλόνι. Είναι παρά πολύ ωραίο αυτό το κόκκινο μπαλόνι που κάποιος καλός συνάδελφος έφερε στην αίθουσα. Το κοίταζα και σκεφτόμουν κάτι που μου έλεγε ο πατέρας μου: «Αέρα παιδί μου δεν έχουν μόνο τα μπαλόνια, έχουν και ορισμένα μυαλά»» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

https://www.youtube.com/watch?v=MTRAmkr7yVg

Κατόπιν, πήρε τον λόγο και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης που φανερά εκνευρισμένος είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως έκανε την Βουλή τσίρκο: «Aν μου πείτε εσείς τα μπαλόνια αν έχουν θέση εδώ μέσα, θα σας απαντήσω. Τσίρκο θα το κάνετε στο τέλος εδώ πέρα».

https://www.youtube.com/watch?v=Kn6YViTUox8

koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook