«Μαϊμουδιές» του Υποκαταστήματος ΟΑΕΕ Χανίων

μαϊμουδιές-του-υποκαταστήματος-οα-11817

oaee xanionΑπαντώντας στο έγγραφό σας με αριθ. Πρωτ. 1244395 και ημερομηνία 18/9/2014 με θέμα «Συνταξιοδοτικό – Καταγγελία» έχω να παρατηρήσω τα εξής όσον αφορά την Καταγγελία μου για τον υπάλληλο του Υποκαταστήματος ΟΑΕΕ Χανίων:

«Στις 25/7/2014 με επιστολή μου που κοινοποιήθηκε στην προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΟΑΕΕ Χανίων με την «Γενική Ταχυδρομική» και με αριθ. αποστολής 273234759 0 έγραφα τα εξής: «Σας ενημερώνω, εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί, ότι έχω καταγγείλει δημόσια και επώνυμα με δυο άρθρα μου μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση Zarpa gr. τις απάνθρωπες και φρικιαστικές δηλώσεις υπαλλήλου της υπηρεσίας σας για τους ανάπηρους. Οι δηλώσεις αυτές από ένα κρατικό υπάλληλο αποτελούν βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου και είναι σε ευθεία αντίθεση με τον Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων (νόμος 3528 ΦΕΚ26, 9 Φεβρουαρίου 2007). Ως εκ τούτου σας καταθέτω ως αίτημα την διεξαγωγή έρευνας από την υπηρεσία σας προκειμένου να διαπιστωθεί και να καταγραφεί η αλήθεια των καταγγελιών μου.»

Επίσης στις 8/8/2014 με επιστολή μου που κοινοποιήθηκε στην προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΟΑΕΕ Χανίων με την ίδια Coυrier και με αριθ. Αποστολής 273235755 2 έγραφα τα εξής: «Σας εσωκλείω, προς ενημέρωσή σας, το τελευταίο δημοσίευμά μου που έγινε μέσα από τα sosial media στο πανελλήνιο. Με την ευκαιρία αναμένω μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ήδη έχει παρέλθει 10ημερο από την πρώτη επιστολή μου, τ΄ αποτελέσματα της ΕΔΕ που έχω ζητήσει από την υπηρεσία σας (ΟΑΕΕ Χανίων) για τις φρικιαστικές και απάνθρωπες δηλώσεις του υπαλλήλου σας (άνδρας) που συνιστούν βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου.»

Πράγματι η υπηρεσία σας, εντός των προβλεπομένων από το νόμο προθεσμιών, ικανοποίησε το αίτημά μου και αναφέρει επι λέξει στο απαντητικό έγγραφό της: «Ακολούθως εδόθη εντολή να γίνει έρευνα για το όλο θέμα. Το πόρισμα της έρευνας κατέληξε ότι ούτε εσείς ούτε ο συνήγορος ανεφέρθη στην Προϊσταμένη για διευκρίνιση ή παράπονο. Επίσης κανείς υπάλληλος δεν επιβεβαιώνει ούτε μαρτυρεί ή θυμάται κάτι από τα καταγγελθέντα.»

Επειδή η απάντησή σας μου φέρνει στο νού τους τρείς χιμπατζήδες με την χαρακτηριστική στάση «δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλώ», θα σας πρότεινα μάλιστα το παραπάνω σλόγκαν να το καθιερώσετε ως λογότυπο στα έγγραφά σας, θα μου επιτρέψετε να παρατηρήσω και να αντικρούσω τους ισχυρισμούς σας που συμπερασματικά, χαρακτηρίζουν τις καταγγελίες μου ως φληναφήματα και αποκυήματα της φαντασίας μου: Η ένορκη διοικητική εξέταση που πραγματοποιήσατε (αν την πραγματοποιήσατε), όπως προκύπτει από το έγγραφό σας, κρίνω ότι είναι κραυγαλέα πρόχειρη, προκλητικά αναξιόπιστη και τα ευρήματά της εξοργιστικά ανάξια λόγου. Μάλιστα θα τολμούσα να πω ότι ένας αντικειμενικός αναγνώστης θα αποκόμιζε την εντύπωση της επιχειρούμενης κάλυψης, συγκάλυψης και κουκουλώματος της υπόθεσης.

Ίσως έχετε συνηθίσει τους ανθρώπους στον διάχυτο κόσμο της σιωπής, στον κόσμο του λήθαργου νοήσεως..

Είσαστε, σε υπερθετικό βαθμό ανενημέρωτοι (έχετε πλήρη άγνοια της προσπάθειας συμβιβασμού (2 τηλεφωνήματα) με την γελοία δικαιολογία: «έλα μωρέ ο υπάλληλος αστειευόταν») και επομένως η έρευνα σας είναι έωλη, αφού ΔΕΝ γνωρίζετε ότι «Ο συνήγορός μου», όπως λέτε, δεν είναι άνδρας, αλλά «Η συνήγορός μου» δηλαδή γυναίκα δικηγόρος. Τόση άγνοια, τέτοια απόπειρα συσκότισης που τοποθετεί την συναδελφική αλληλεγγύη υπεράνω της αλήθειας!!! Ο βερμπαλισμός σας είναι σημείο αναφοράς. Διερωτάται κανείς τί σας χρειάζεται το κοινό όταν του δείχνεται πόσο λίγο το υπολήπτεστε!!!

Στην δικηγόρο που με εκπροσωπούσε ως εντολέας μου, επιτέθηκε ο υπάλληλό σας φραστικά εκφράζοντας τις φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις του. Επίσης στο έγγραφό σας λέτε «ότι δεν αναφέρθη (Η συνήγορός μου) στην προϊσταμένη για διευκρίνιση ή παράπονο». Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοσιογραφική μου πείρα μου επιβάλει οι καταγγελίες να γίνονται επώνυμα και δημόσια με «ανοιχτές πόρτες» και όχι σε κατ΄ ιδίαν συνομιλίες που εσείς επιθυμείτε για λόγους που σας βολεύει και όλοι υποψιαζόμαστε !!!

Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου σας λέτε επι λέξει: «Αντίθετα όλοι καταμαρτυρούν ότι τύχατε ιδιαίτερης αντιμετώπισης και συμπεριφοράς και πλήρους ενημέρωσης από τους υπαλλήλους δεδομένου ότι τυγχάνετε συγγενικό πρόσωπο συνταξιούχου συναδέλφου».

Είναι ιατρικό θαύμα το πώς επανήλθε η συλλογική μνήμη από το σημείο της πλήρους απώλειας (δεν ακούω, δεν μιλώ, δεν βλέπω) μέχρι της ολικής επαναφοράς (όλοι καταμαρτυρούν «μεταφ. ως γνώστες – επαϊοντες, ως αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες» ότι έτυχα ιδιαίτερης αντιμετώπισης και συμπεριφοράς). Πως γίνεται να έχω εξυπηρετηθεί από ΜΙΑ υπάλληλο και να έχουν ιδία αντίληψη όλοι οι υπάλληλοι που ήταν απασχολημένοι με το κοινό; Θα πρέπει να δοθεί μια απάντηση με επιστημονικά κριτήρια. (Η ιατρική έχει ανακαλύψει εμφύτευμα για επαναφορά της μνήμης).

Το σημαντικό όμως είναι ότι η Διεύθυνση Επιθεώρησης του ΟΑΕΕ παραδέχεται ευθέως και ευθαρσώς ότι στον Ασφαλιστικό Φορέα καταπατούνται και καταστρατηγούνται βασικές επιταγές της Δημοκρατίας, αυτές της Ισονομίας και Ισοπολιτείας αφού όπως ισχυρίζεται ο ΟΑΕΕ, έτυχα ιδιαίτερης ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Μου καταλογίζει, ο ΟΑΕΕ, λειτουργώντας αποπροσανατολιστικά για να «κρύψει» τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του «να κουκουλώσει τα ακουκούλωτα» ρουσφετολογική διάθεση και πρόθεση προκειμένου να επιλύσω το πρόβλημα της συνταξιοδότησής μου λόγω αναπηρίας.

Επειδή πιστεύω ότι συνδιαλέγομαι με τον ασφαλιστικό μου φορέα και όχι με Γραφείο Συνοικεσίων για να έχω «ιδιαίτερη μεταχείριση» και έχοντας έννομο συμφέρον, αφού γίνεται προσπάθεια κατασυκοφάντησης και βάναυση κακοποίηση της προσωπικότητάς μου, ζητώ από τον ΟΑΕΕ να μου παραδώσει όλο το φάκελο της έρευνας με τα πλήρη στοιχεία γιατί θα αποτελέσουν υλικό μηνυτήριας αναφοράς.

Δηλαδή: Ποιος πήρε ένορκες(;) καταθέσεις, σε ποιο χρονικό διάστημα, ποιους μάρτυρες ονομαστικά εξέτασε, τι κατάθεσαν οι μάρτυρες, ποιο είναι το όνομα του υπαλλήλου για τον οποίο έγινε η ΕΔΕ (αν έγινε). Η καταγγελία μου ήταν συγκεκριμένη και ακριβής!!

Ακόμα, τί εννοεί ο ΟΑΕΕ όταν λέει ότι έτυχα ιδιαίτερης μεταχείρισης και συμπεριφοράς; Υιοθετεί, εμμέσως πλην σαφώς, τις δηλώσεις του υπαλλήλου του που είπε: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα μια ένεση στους ανάπηρους και θα τους έστελνα στον αγύριστο;!!». Είμαι ημιπληγικός και η δήλωση αυτή με αφορά άμεσα.

Περιμένω με φλέγον ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανδρέας Σπανουδάκης

Δημοσιογράφος Χανιά

 

One thought on “«Μαϊμουδιές» του Υποκαταστήματος ΟΑΕΕ Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook