Μεγαλείο! Δωρίζουν τα όργανα του Κώστα Κατσούλη και ζητούν στήριξη στους αδύναμους αντί για στεφάνια

μεγαλείο-δωρίζουν-τα-όργανα-του-κώστα-173160

katsoulisΗ νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12.00 αύριο στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.

Η οικογένεια του 46χρονου ζητεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

katsoulis_kidia

Η αναγγελία της κηδείας του αναφέρει:

«Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδελφό, σύντροφο και πάνω απ΄ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας».

Την ίδια ώρα οι δικοί του άνθρωποι συγκλονίζουν με το μεγαλείο ψυχής τους, καθώς εξέφρασαν την επιθυμία τους να δωρίσουν ζωτικά όργανα του θύματος.

«Ο Κώστας, ένας αγαθός γίγαντας ύψους 1μ94. Στο συμβάν, που του στοίχισε τη ζωή, έβαλε το κορμί του για να σώσει μικρά παιδιά. Ωστόσο, αν χρειαζόταν, ακόμα και οπαδό άλλης ομάδας θα προστάτευε. Το μεγαλύτερο κρίμα είναι για τους αυτουργούς, που έχουν μπολιαστεί μ” αυτή τη νοοτροπία. Πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα 20ετίας» λένε άνθρωποι από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Ι.Ανδριανού, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο ως ελάχιστη μνήμη στον 46χρονο.

«Όταν πεθαίνει κάποιος αρχίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα. Το θέμα είναι τι γίνεται για να αποτραπούν τα φαινόμενα τυφλής βίας. Οι ανακοινώσεις είναι για να απαλύνονται προς στιγμήν οι τύψεις που βαραίνουν ορισμένους…», τονίζουν με οργή από το οικογενειακό περιβάλλον του Κατσούλη.

Star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook