Μελέτη για την ανάπλαση της οδού Χάληδων

μελέτη-για-την-ανάπλαση-της-οδού-χάληδ-138848

 

xalidon meleti

H μελέτη της διαμόρφωσης της οδού Χάληδων και του αύλειου χώρου της Μητρόπολης Χανίων, καθώς και των παρόδων αυτών, παρουσιάστηκε σήμερα, Μ. Τρίτη 15/4/2014, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, της αρμόδιας Αντιδημάρχου Τεχνικών Θεμάτων, Νάνσυς Αγγελάκη, καθώς και επιχειρηματιών της περιοχής.

Η συγκεκριμένη μελέτη, με περιοχή παρέμβασης ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά – εμπορικά αλλά και ιστορικά σημεία της Παλιάς Πόλης, καλύπτει συνολική επιφάνεια 5.240 τ.μ., ενώ, όπως γνωστοποίησε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Παλιάς Πόλης του Δήμου Χανίων, Αντώνης Μυλωνάς, για τη σύνταξη της ακολουθήθηκαν οι βασικές αρχές και προϋποθέσεις, που  έχει καθορίσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.) και η Επιστημονική Επιτροπή Προγραμματικής Σύμβασης Παλιάς Πόλης Χανίων.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε και η μελέτη του έργου «Ανακατασκευή οδοστρώματος οδού Καραολή & Δημητρίου», η οποία θα συμπληρώσει τις εργασίες, που έχουν  υλοποιηθεί μέσω του έργου «Πεζοδρόμηση – Διαμόρφωση οδού Ποτιέ & Διαμόρφωση οδού Εισοδίων, Αγίων Δέκα, Δωροθέου Επισκόπου, παρόδων αυτών, Καραολή & Δημητρίου» και θα ενοποιήσει το συγκεκριμένο δρόμο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά με το έργο της Διαμόρφωσης  οδού Χάληδων και  αύλειου χώρου της Μητρόπολης.  

zarpa.gr

 

 

One thought on “Μελέτη για την ανάπλαση της οδού Χάληδων

  1. Η Εισοδίων και η Αγίων Δέκα είναι ήδη απροσπέλαστες!Τα 2/3 του δρόμου τα καταλαμβάνουν πλέον τα τραπεζοκαθίσματα και το υπόλοιπο 1/3 οι…γλάστρες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook