Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Πλατανιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό

με-στόχο-το-θετικό-αποτέλεσμα-ο-πλαταν-166011

PLATANIASΜε στόχο το καλύτερο δυνατό, ο Πλατανιάς υποδέχεται στις 8:30 το βράδυ στο γήπεδο των Περιβολίων τον Παναθηναϊκό, ελπίζοντας στο θετικό αποτέλεσμα. Η χανιώτικη ομάδα με καλή ψυχολογία, ποντάρει στην άσχημη κατάσταση που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι «πράσινοι» έτσι ώστε να κατακτήσει το πρώτο της καλό αποτέλεσμα στην έδρα της.

Το παιχνίδι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και ο Παναθηναϊκός ελπίζει στη νίκη για να δώσει τέλος στο σερί των ηττών από Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας.

Για τον Πλατανιά, σημαντικό είναι ασφαλώς το γεγονός ότι στα προηγούμενα τρία παιχνίδια που έχει δώσει με τον μεγάλο του αντίπαλο στα Περβόλια, δεν έχασε, αντίθετα κέρδισε στα δύο ενώ στο τρίτο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες.

Ο Πλατανιάς έχει επίσης την ευκαιρία να παρουσιαστεί κομπλέ, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟ, που μετρά τέσσερις απουσίες.

Αναλυτικά, στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου βρίσκονται οι: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδης, Νέπλιακ, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες και Τσουράκης.

Από την άλλη, για τον Παναθηναϊκό, στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Πράνιτς.

Διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από την Ένωση Τρικάλων, με βοηθούς τον Δημήτρη από τη Λέσβο και τον Στέλιο Τσολάκη από την Αθήνα. 4ος θα είναι ο Γιώργος Κύζας από τη Δράμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το NOVASPORTS 1.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook