Με συνθήματα και μαντινάδες η περιοδεία Τσίπρα στο Λασίθι

με-συνθήματα-και-μαντινάδες-η-περιοδε-140631

tsipras lasithi«Σε ένα μήνα Σαμαράς και ΠΑΣΟΚ θα φύγουν, ήρθε η ώρα της Αριστεράς»… Με αυτό και άλλα αντικυβερνητικά συνθήματα υποδέχτηκαν το πρωί οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που συνεχίζει την περιοδεία του στην ανατολική Κρήτη έχοντας στο πλευρό του και το βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου Κώστα Δερμιτζάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όραμα και αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Κρήτη ώστε να τη μετατρέψει σε πυλώνα παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου. Ο λαός να διώξει την τρόικα και τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Οι μάσκες έπεσαν. Θα πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή», υποστήριξε μεταξύ άλλων στη διάρκεια ομιλίας του ο κ. Τσίπρας, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη. Ο κ. Κουνενάκης αναφέρθηκε στο θέμα της μαρίνας του Αγίου Νικολάου η οποία παραχωρείται στο ΤΑΙΠΕΔ, με το δήμαρχο να χαρακτηρίζει αδιανόητο μια άκρως κερδοφόρα επιχείρηση για τον τόπο να ιδιωτικοποιείται.

tsipras lasithi1Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης» και αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, τη Σητεία.

Νωρίτερα με μαντινάδες και ανθοδέσμες υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι κάτοικοι της Νεάπολης, του πρώτου σταθμού της σημερινής του περιοδείας που έχει επίκεντρο αυτήν τη φορά την ανατολική Κρήτη.

«Η Κρήτη θα δώσει το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής στις 18-25 Μαΐου. Όλοι μαζί στις 25 Μαΐου θα γιορτάσουμε τη μεγάλη ανάσταση του λαού», τόνισε ο κ. Τσίπρας και ευχήθηκε «καλή λευτεριά». «Η επαφή μας με τον κόσμο είναι η καλύτερη δημοσκόπηση. Τρέμουν και φοβούνται τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε η ελπίδα. Δίνουμε αισιοδοξία και προοπτική διότι ο κόσμος έχει βυθιστεί στη μιζέρια και την απελπισία. Υπάρχει άλλος δρόμος. Η μόνη λύση είναι η απάντηση του λαού που θα δώσει ισχυρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ και θα πει «έως εδώ, ό,τι αρπάξατε, αρπάξατε, ό,τι λεηλατήσατε, λεηλατήσατε». Τώρα ήρθε η ώρα να διαφεντέψει ο λαός, το μέλλον του τόπου μας».

Αμέσως μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης κ. Κριτσωτάκη και στελέχη του κόμματός του, τον υποδέχτηκαν θερμά κάτοικοι του χωριού με τους οποίους και συνομίλησε, ενώ μετά από μία ολιγόλεπτη στάση αναχώρησε για τον Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στο νομό Λασιθίου αύριο έχει ως εξής:

  •  10 το πρωί: Η περιοδεία του θα αρχίσει από τη Νεάπολη, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους στα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Επάνω Μεραμπέλου.
  •  11:00: Θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης» και θα χαιρετίσει την εκδήλωση.
  •  13:00: Η περιοδεία θα συνεχιστεί στη Σητεία με επίσκεψη στο νοσοκομείο της πόλης και συνάντηση με φορείς της πόλης και της περιοχής.
  •  18:00: Επίσκεψη στο Μακρύ Γιαλό.
  • 20:00: Κεντρική ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων, στην Ιεράπετρα.

«Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανού αυριανού πρωθυπουργού είμαστε σίγουροι πως θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο για την Ιεράπετρα, αλλά και συνολικά για το νομό Λασιθίου. Η περιοδεία στο νομό θα ξεκινήσει στις 10:00 από τη Νεάπολη, θα συνεχιστεί στον Αγ. Νικόλαο, τη Σητεία, το Μακρύ Γιαλό και θα ολοκληρωθεί το βράδυ με την ομιλία στην Ιεράπετρα. Ο πρόεδρος κατά το διάστημα αυτό θα συναντηθεί με πολλούς φορείς του νομού. Είμαστε σίγουροι πως ο λαός του νομού και ιδιαίτερα του δήμου της Ιεράπετρας θα υποδεχτεί με χαρά τον Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε συντονιστής της Ν.Ε. Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γιαννίδης.

Πηγή: neakriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook