Μιχάλης Χατζηγιάννης | Από το «Άμμος και Ήλιος» στου «Ξυλούρη»

μιχάλης-χατζηγιάννης-από-το-άμμος-κα-160747

xatz2Δεν είχε προηγούμενο η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Άμμος και Ήλιος» την Τετάρτη 30 Ιουλίου.

xatz1Ο Μιχάλης ήρθε στα αγαπημένα του Χανιά για μία ακόμα χρονιά με διάθεση… πάρτι!

Αυτό ακριβώς απόλαυσαν οι χιλιάδες Χανιώτες όλων των ηλικιών που έζησαν την μοναδική εμπειρία και τον παλμό των live του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

xatz3Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στη σκηνή για δυόμιση ώρες, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και μετέδωσε το απίστευτο κέφι και την θετική του ενέργεια στον κόσμο.

xatz6Βέβαια, η ατμόσφαιρα είχε «ζεσταθεί» από νωρίς, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Σταύρος Λαμπρόπουλος ο οποίος παρουσίασε μεταξύ άλλων και τραγούδι «Σε περιμένω» μαζί με τον Black God, αλλά και ο Μάνος Μαλαξιανάκης με φανατικό κοινό και αστείρευτη διάθεση για ένα ακόμα φοβερό live!

xatz7Μετά τη συναυλία, ο Μιχάλης αφού φωτογραφήθηκε με τους φίλους του,  απόλαυσε το δείπνο μαζί με τους συνεργάτες του στην ψαροταβέρνα » Νεώρια» στο Παλιό Λιμάνι.

xilouris_pareaΨαρομεζέδες και  φρέσκο ψάρι περιείχε το μενού, που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ξυλούρης ο οποίος γνωρίζει πια τις προτιμήσεις του Μιχάλη. Εξάλλου, σχεδόν κάθε χρόνο μετά τις συναυλίες, ο Μιχάλης και οι συνεργάτες του επιλέγουν την ψαροταβέρνα «Τα Νεώρια» για να χαλαρώσουν με θέα το Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

xilouris_mixalis

 

mal2 mal1 lab2 lab1

zarpa.gr | Photos: aera.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook