Μοναδικός κερδισμένος της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός | Μία ισοπαλία και δύο ήττες ο απολογισμός

μοναδικός-κερδισμένος-της-αγωνιστικ-178983

KARELISGOAL1Κερδισμένος από τα χθεσινά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ είναι μόνο ο Παναθηναϊκός αφού πήρε 1 βαθμό στην Ολλανδία(1-1) επί της Αϊντχόφεν. Από εκεί και πέρα η βαριά ήττα με 5-1 που υπέστη από την Τότεναμ στο Λονδίνο ο Αστέρας Τρίπολης, βαραίνει το κλίμα στους Αρκάδες. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχασε κι αυτός όμως με μικρότερο σκορ(1-0)από τη Φιορεντίνα στη Τούμπα.

Ειδικότερα, στον αγώνα των πρασίνων, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καρέλης που χάρισε στο φινάλε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, διατηρώντας «ζωντανές» τις ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης, όντας στην 3η θέση του τρίτου ομίλου, με έναν βαθμό λιγότερο από Τότεναμ και Μπεσίκτας, που έφθασαν τους πέντε πόντους.

Στην 3η θέση του 11ου ομίλου υποχώρησε και ο ΠΑΟΚ. Οι Ιταλοί με το «τρίποντο» αυτό  έφθασαν τους εννέα βαθμούς και έβαλαν πλώρη για την κατάκτηση της πρωτιάς, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να στοχεύει πλέον στη δεύτερη θέση του γκρουπ, όπου βρίσκεται μόνη η Γκινγκάμπ με έναν βαθμό περισσότερο χάρη στην εκτός έδρας ισοπαλία της (0-0) με την Ντιναμό Μινσκ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook