Μόλις… 160! | «Φτωχή» συγκομιδή στην πρώτη ψηφοφορία για τον Στάυρο Δήμα

μόλις-160-φτωχή-συγκομιδή-στην-πρώτη-190986

dimasΜόλις 160 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα στην αποψινή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. «Παρών» ψήφισαν 135 βουλευτές, 5 ήταν απόντες.

Αναμέσά τους, η κα Χατζησοφιά, ο κ. Γιοβανόπουλος και οι «ανεξάρτητοι» προερχόμενοι από την Χρυσή Αυγή, Αλεξόπουλος και Μπούκουρας και ο κ. Κασαπίδης (για οικογενειακούς λόγους).

Ως εκ τούτου και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, την Τρίτη 23/12 στις 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η 2η ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ.

Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «παρών» δήλωσαν οι : Μάρκος Μπόλαρης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Κουράκος, Παναγιώτης Μελάς, Πάρις Μουτσινάς, Ραχήλ Μακρή, Θεόδωρος Παραστατίδης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μίκα Ιατρίδη, Χρήστος Αηδόνης, Βασίλης Οικονόμου, Οδυσσέας Βουδούρης, Βασίλης Καπερνάρος, Μίμης Ανδρουλάκης, Πέτρος Τατσόπουλος, Βύρων Πολύδωρας.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ψήφισαν «ναι» είναι οι : Κατερίνα Μάρκου, Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Νταβρής, Γρηγόρης Ψαριανός.

Απόντες από την ψηφοφορία ήταν ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr βρισκόταν στην εκλογική του περιφέρεια την Ημαθία, ο Γιώργος Κασαπίδης, καθώς πέθανε ο πατέρας του, ο Στάθης Μπούκουρας, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και η Άννα Χατζησοφιά.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook