Μ’ αυτούς θα διοικήσει ο Τάσος Βάμβουκας το δήμο Χανίων

μ-αυτούς-θα-διοικήσει-ο-τάσος-βάμβου-136801

vamvoukas2Τις οριστικές του αποφάσεις για τα πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν καίριες θέσεις στο δήμο Χανίων φαίνεται πως έλαβε τις τελευταίες ημέρες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpa.gr, ο νέος δήμαρχος των Χανίων έχει καταλήξει στους εννέα που θα αναλάβουν τη βαριά ευθύνη του Αντιδημάρχου, καθώς και στα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν σε θέσεις ευθύνης των δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ξεκινώντας από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή φαίνεται να έχει κλείσει εδώ και καιρό, καθώς ο πρώην δήμαρχος Σούδας αλλά και πρόεδρος της πρώην ΤΕΔΚ Χανίων κ. Γιάννης Περάκης, πλέον έμπειρος περί των αυτοδιοικητικών θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Σε ότι αφορά τώρα τις θέσεις των αντιδημάρχων οι φήμες λένε πως στις προθέσεις του Τάσου Βάμβουκας είναι να υπάρξει εκπροσώπηση από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Χανίων, ενώ τα πρόσωπα που φαίνεται να έχει επιλέξει ο νέος δήμαρχος θα είναι νέα σε ηλικία, άφθαρτα και με όρεξη και διάθεση για δουλειά.

Έτσι τα ονόματα που παίζουν για τις θέσεις των αντιδημάρχων, αλλά και για τις θέσεις προέδρων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δήμου είναι της Βαρβάρας Περάκη,  του Μανώλη Κεμεσίδη, του Μανόλη Αδοντάκη , του Μιχάλη Κοτζαμιχάλη του Νεκτάριου Αλεξανδράκη, του Γιάννη Μαράκη, του Γιώργου Φραγγεδάκη, του Κώστα Φαντριδάκη, του Μιχάλη Βλαχάκη, της Γεωργίας Αποστολάκη – Σαρικάκη, του Μιχάλη Τζινευράκη, όπως και του Μανόλη Φραγκάκη.

Σημειώνεται πως είναι αρκετά πιθανό σε υπεύθυνες διοικητικές θέσεις να αξιοποιηθούν και μη εκλεγμένα πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τον χώρο της αγοράς και ασφαλώς διαθέτουν γνώσεις και κατάρτιση για να προσφέρουν σημαντικό έργο.

Σε ο, τι αφορά τέλος τη θέση του Γραμματέα του δήμου Χανίων οι πληροφορίες του zarpa.gr κάνουν λόγο για Χανιώτη με πλούσια εμπειρία σε διοικητικές θέσεις που πάντως τα τελευταία χρόνια δεν είναι κάτοικος Χανίων.

zarpa.gr

 

3 thoughts on “Μ’ αυτούς θα διοικήσει ο Τάσος Βάμβουκας το δήμο Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook