Νέα τριάδα στο πλευρό του Τάσου Βάμβουκα

νέα-τριάδα-στο-πλευρό-του-τάσου-βάμβου-137890

2i_triada

 

 

Δύο γεωπόνοι και μία συμβολαιογράφος είναι τα τρία νέα πρόσωπα στον «Δήμο Ενεργών Πολιτών» που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις επερχόμενες εκλογές.

Πρόκειται για την συμβολαιογράφο κ. Ελένη Κοκκινάκη- Κλεινάκη (αριστερά), τον γεωπόνο, γραμματέα της τοπικής ΔΗΜΑΡ κ. Παύλο Σεϊμένη και την επίσης γεωπόνο και εργαζόμενης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, κ. Μάνιας Μυλωνάκη (δεξιά).

Η Ελένη  Κοκκινάκη- Κλεινάκη, είναι Συμβολαιογράφος Χανίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης, είναι παντρεμένη με τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Κλεινάκη και έχουν ένα γιο.

Ο Παύλος Σεϊμένης, είναι γεωπόνος  στον  ιδιωτικό  τομέα, αναπληρωματικό  μέλος  του  Δ.Σ. Οργανισμού  Ανάπτυξης  Κρήτης  και οργανωμένο  στέλεχος  στο  χώρο  της  αριστεράς.

Είμαι  παντρεμένος  με  την  Δικηγόρο  Χανίων  Μαρία Νταντινάκη  με  την  οποία απέκτησε μία κόρη.

Η Μάνια Μυλωνάκη, εργάζεται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ως τμηματάρχης Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου, Δ/ντρια του προγράμματος Δακοκτονίας και πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

Είναι παντρεμένη με το Νίκο Σκουνάκη, καθηγητή Χημικό και  μητέρα 2 παιδιών.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook