Νέο «ντου» σε μαγαζιά ετοιμάζει η Αστυνομία | Μετά την Καλλεργών ακολουθούν νέα σφραγίσματα

νέο-ντου-σε-μαγαζιά-ετοιμάζει-η-αστυ-164110

kalergon5Νέα έφοδο ετοιμάζει η αστυνομία καθώς επίκεινται νέα σφραγίσματα καταστημάτων σε περιοχές της πόλης των Χανίων, όπου στοιχειοθετείται σύμφωνα με τις αρχές παράβαση του νόμου έπειτα και από σχετικές καταγγελίες που αφορούν στην λειτουργία μπαρ, καφετεριών κ.ο.κ.

kalergon4Έτσι μετά το σφράγισμα των καταστημάτων στην οδό Καλλεργών, ( δείτε εδώ ) η αστυνομία στα Χανιά σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει και άλλα μαγαζιά τα οποία έχουν υποπέσει σε παραβάσεις και για τα οποία θα εφαρμοστεί ο νόμος.

kalergon3Σημειώνεται πως το σφράγισμα των καταστημάτων για το διάστημα των 10 ημερών, πραγματοποιείται από την αστυνομία μετά και την υποβολή τριών μηνύσεων το χρόνο.

kalergon2Μάλιστα για τη διαδικασία αυτή οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ενημερώνονται μια εβδομάδα περίπου, νωρίτερα από τις αρχές, για το ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί το κλείσιμο του μαγαζιού τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλείσιμο των καταστημάτων στην Καλλεργών έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους Χανιώτες, που από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε εκφράζονται θετικά για το κλείσιμο των μαγαζιών είτε αρνητικά κατηγορώντας τις αρχές ότι  γίνονται η αιτία να μείνουν χωρίς δουλειά αρκετοί εργαζόμενοι.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων με τους οποίους επικοινώνησε το zarpa.grαναφέρουν τα εξής:

Η πλευρά της «Σταφιδικής» σημειώνει πως το κατάστημα δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση και ότι οι όποιες παραβάσεις είχαν βεβαιωθεί πριν την έκδοση της άδειας λειτουργίας του. Επίσης επισημαίνεται πως μετά την κατάθεση της αίτησης για άδεια μουσικών οργάνων στις 31 -7 το κατάστημα πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργιά για να είναι δυνατόν να γίνει η μέτρηση από την αρμόδια υπηρεσία.

kalergon1Από την πλευρά του ο κ. Δατσέρης , ιδιοκτήτης του καταστήματος «Σουξουμουξου» είπε στο zarpa.gr δεν υπάρχει δίκαιη αντιμετώπιση για όλους τους καταστηματάρχες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

zarpa.gr

 

5 thoughts on “Νέο «ντου» σε μαγαζιά ετοιμάζει η Αστυνομία | Μετά την Καλλεργών ακολουθούν νέα σφραγίσματα

  1. Αγαπητη Ελληνικη δικαιοσυνη το ενδιαμεσο μπαρακι γιατι δε το κλεισατε..? αα ξεχασα δν εχει μουσικη… η μαλλον οι πελατες φορανε ακουστικα! Μπραβο για την κινηση οντως το παρακανουν (ειδικα με τα καθισματα στο πεζοδρομιο) και επιτελους ας σταματησει το γελοιο θεαμα καθε φοραει που περναει η αστυνομια να πεφτει οι μουσικη…

  2. BARAKI = ΗΧΟΡΎΠΑΝΣΗ + ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΠΑΡ + ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ + ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ = ΝΟΜΙΜΟΙ !!!!
    ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ !!!!
    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ !!!!

  3. Αφήστε…το μπαράκι μάλλον έχει…άκρες κάπου ψηλά…ψηλότερα από την καημένη την αστυνομία. Ή μήπως δεν έχει; Χα-χα. Επίσης – ασχετα απο τα τωρινα σφραγισματα – μηπως καποιος πρέπει να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργουν τα διοικητικά πρωτοδικεία στην Κρήτη; Αποριούλα…

  4. συγχαρητηρια στην ελληνικη αστυνομια που τιμα τις συζυγους αστυνομικων ιδιοκτητριες χωρων διασκεδασεως και ανυψωσεως ηθικου του δοκιμαζομενου ελληνικου λαου.μα ειναι δυνατον να λειτουργει μαγαζι στην καλλεργων χωρις μουσικη?ναι ειναι! ΕΙναι δυνατον οι θαμωνες να βγαζουν μονοι τους τα τραπεζια στο πεζοδρομιο? ναι ειναι. Ειδες οι σατανάδες οι πελατες τι κανουν, τιποτα δε σεβονται.

    Και αυτοι οι αναπηροι επιτελους ας πανε απο αλλου και τι τι θελουν τη βολτα νυχτιατικα. Οι δε πεζοι ας υπεριπτανται, τα πεζοδρομια ειναι αχρηστα πραγματα!

    Εννοειται να κλεισουν ολα οσα ενοχλουν και δεν εχουν αδεια. Η ανεργια δεν μπορει να ειναι αιτια να δικαιολογουμε την παρανομια.

  5. Σειρά έχει τώρα η οδός Ποττιέ!Αλλο ατζιγκαναριό εκεί!Με μπροστάρη μάλιστα,έναν πρώην μεγαλο-αρχαιολόγο!Ε ρε παππού,σαν τα μούτρα σου την έκανες την Π.Πόλη!Ευτυχώς που έφυγες νωρίς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook