Νίκος Ξυνίδης: Κάνουμε την τοπική αυτοδιοίκηση – ποδόσφαιρο | Ηχητικό

νίκος-ξυνίδης-κάνουμε-την-τοπική-αυτο-93009

xinidis 1Χαρακτήρα συναλλαγής, έδωσε στις μαζικές αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων από την παράταξη της δημοτικής πλειοψηφίας, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ξυνίδης, το πρωί, από τον SUPER FM.

“Άκουσα τον Βλαζάκη και είπε το ωραίο ότι το συμβόλαιό του λήγει 31/08/14 – δηλαδή ποδοσφαιροποιούμε την τοπική αυτοδιοίκηση – άρα θα κάνει μεταγραφή δηλαδή. Τι κάνουμε; Πάμε σε όποιον προσφέρει περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά για να ξεκαθαρίσει βέβαια ότι δεν άφησε κανέναν υπαινιγμό για οικονομική συναλλαγή.

Ο κ. Ξυνίδης, τόνισε ότι πολλά από τα στελέχη που αποχώρησαν είχαν υπεύθυνες θέσεις, οι οποίες δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Ειδικά για τις αποχωρήσεις Βλαζάκη και Κοτζαμιχάλη που ήταν στην επιτροπή της α’βάθμιας, τόνισε ότι «δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα πρόβλημα»: «Γιατί φύγαμε; Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Άρη Παπαδογιάννη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στον SUPER FM (ΕΔΩ).

«Καλή η ηλεκτρονική διακυβέρνηση αλλά τώρα το πώς θα κλείνει τις λακκούβες με ηλεκτρονική διακυβέρνηση ο Παπαδογιάννης, αυτό δεν το κατάλαβα…», είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολίασε και την κριτική για τα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook