Να γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε λαχεία με… το αφεντικό σας!

να-γιατί-δεν-πρέπει-να-αγοράζετε-λαχεί-209155

laxeioΦαίνεται ότι πίστευε πολύ στα όνειρα ο Τούρκος σερβιτόρος Fatih Ozcan, που εργάζεται σε τουρκικό εστιατόριο στο York της Βρετανίας… Ο νεαρός άντρας τον Ιανουάριο του 2012 είδε στον ύπνο του ότι κρατούσε μια μεγάλη δεσμίδα χαρτονομίσματα και μαζί του βρισκόταν και το αφεντικό του, ο επίσης Τούρκος, Hayati Kucukkoylu..

Την επόμενη ημέρα ο Ozcan πήγε στο εστιατόριο όπου εργαζόταν και ζήτησε από τον εργοδότη του να βάλουν από κοινού το ποσόν των 12 ευρώ για να αγοράσουν ένα λαχείο, αφού βέβαια του εξιστόρησε το όνειρό του. Όπως ο ίδιος ανέφερε αργότερα στο δικαστήριο δυσκολεύτηκε πολύ να πείσει τον Kucukkoylu να του δώσει από το ταμείο τα μισά χρήματα για να αγοραστεί το πολυπόθητο λαχείο.

Τελικά, οι δύο άντρες αγόρασαν το λαχείο και το όνειρο του Τούρκου σερβιτόρου επαληθεύθηκε και με το παραπάνω, αφού οι δύο άντρες κέρδισαν το τεράστιο ποσόν του 1.300.000 ευρώ… Την επόμενη ημέρα γιόρτασαν την καλή τους τύχη με ένα πάρτι στο εστιατόριο και την μεθεπόμενη άρχισαν οι καβγάδες που κατέληξαν στις δικαστικές αίθουσες.

Waiter-ordered-to-split-£1m-lottery-win-with-boss (1)

Ο 47χρονος Kucukkoylu ζήτησε από το δικαστήριο να πάρει το συνολικό ποσόν του τυχερού λαχείου και όχι τα μισά χρήματα, όπως ήταν η αρχική συμφωνία με τον υπάλληλό του, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, ήταν εκείνος που πλήρωσε το συνολικό ποσόν των 12 ευρώ για την αγορά του λαχείου.

Ο δικαστής, στην δίκη που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2012, είδε στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος την επίμαχη ημέρα της αγοράς του λαχείου, καθώς και τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι διάδικοι και αποφάσισε ότι το ποσόν θα έπρεπε να μοιραστεί εξίσου στους δύο άντρες.

Ο ιδιοκτήτης του τουρκικού εστιατορίου άσκησε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση υποστηρίζοντας, ότι, όχι μόνο ήταν εκείνος που πλήρωσε για την αγορά του λαχείου, αλλά ο ίδιος επέλεξε και τον τυχερό αριθμό…

Η έφεσή του εκδικάστηκε χθες και ο δικαστής Pitchford αποφάσισε να μοιραστούν οι άντρες το ποσόν των κερδών, στηριζόμενος και αυτός, όπως και ο προηγούμενος δικαστής, στο οπτικό υλικό που προσκομίστηκε στην δικαστική αίθουσα και αποδεικνύει ότι οι δύο άντρες κατέβαλαν από κοινού τα χρήματα για την αγορά του τυχερού λαχείου που τους οδήγησε σε μπελάδες…

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook