Νεκρός στο Πασχαλινό γλέντι 25χρονος Ρεθεμνιώτης από πυροβολισμό

νεκρός-στο-πασχαλινό-γλέντι-25χρονος-ρε-86025

mpalothia

Σε τραγωδία κατέληξε το Πασχαλινό γλέντι στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, καθώς, ένας νέος άνδρας κατέληξε νεκρός κι άλλος ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το μοιραίο σημειώθηκε σε παρέα συγγενών και φίλων, που έτρωγαν μαζί και γλεντούσαν στην ίδια αυλή, στα Μυριοκέφαλα.

Υπό άγνωστες συνθήκες, το όπλο που βγήκε πιθανότατα για «εορταστικές» μπαλωτιές, έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 25χρονου και τον τραυματισμό ενός 23χρονου, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Ο 23χρονος, τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς ο πυροβολισμός μπορεί να οδηγούσε κι εκείνον στο μοιραίο, τραυματίστηκε στο μάτι. Ο νεαρός θα εξεταστεί από νευρολόγο και οφθαλμίατρο, αφού φυσικά σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

 

Η αστυνομική δύναμη στην περιοχή είναι ισχυρή.

Παίκτης της ομάδας της Ασή Γωνιάς ο 25χρονος

Θρηνεί το Ρέθυμνο και οι συμπαίκτες του 25χρονου στην ομάδα Α.Ο. Ασή Γωνιάς. Σε ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο Facebook μάλιστα οι συμπαίκτες του άτυχου Γιώργου γράφουν: Πες Θεέ μου ότι είναι ένα κακό αστείο. Πες μας ότι δεν Είναι αλήθεια. Γιατί μας τιμωρεις έτσι. Στείλε μας πίσω τον Γιώργο μας.

Πηγή: cretalive.gr

 

2 thoughts on “Νεκρός στο Πασχαλινό γλέντι 25χρονος Ρεθεμνιώτης από πυροβολισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook