Νταλίκα με γούνες αξίας 3 εκ. ευρώ έφυγε από την Κρήτη κι έπεσε σε… ενέδρα

νταλίκα-με-γούνες-αξίας-3-εκ-ευρώ-έφυγε-179036

gounesΜία ενέδρα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ αυτές που εξιστορούνται στον κινηματογράφο, είχαν στήσει άγνωστοι σε μία νταλίκα από την Κρήτη.

Πρωταγωνιστής ένας οδηγός νταλίκας που έφυγε χθες το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου κι έφτασε στον Πειραιά με προορισμό την Καστοριά.

Η νταλίκα έφερε εμπόρευμα γουνών η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα 3 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο ύψος των Οινοφύτων προσπέρασε την νταλίκα ένα τζιπ και με αναμμένο φάρο, όπως αυτό της αστυνομίας, του έκαναν νόημα να σταματήσει.

Ο οδηγός σταμάτησε και από το τζιπ κατέβηκαν τρεις άνδρες. Την ώρα που ο οδηγός άνοιξε την πόρτα νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο έλεγχο, τον άρπαξαν και τον πέταξαν κάτω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του έβαλαν κουκούλα και χειροπέδες και στη συνέχεια τον έβαλαν μέσα στο τζιπ. Οι δράστες τον «πέταξαν» σε κάτι χωράφια αρκετή ώρα αργότερα στην περιοχή της Ριτσώνας.

Ο οδηγός αφού περπάτησε για πολύ ώρα βρήκε ένα εργοστάσιο και από εκεί τηλεφώνησε στην αστυνομία. Είχαν όμως περάσει δυο με δυόμιση ώρες από την ώρα της ληστείας.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και άρχισαν έρευνες παντού, ενώ στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία και σε όμορους νομούς. Δόθηκε επίσης σήμα παντού με τα στοιχεία της νταλίκας.

Ωστόσο η συρόμενη νταλίκα με τα γουναρικά καθώς και οι δράστες παραμένουν άφαντοι μέχρι στιγμής.

cretapost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook