Ντροπή… Στα Χανιά τσιμεντώνουν τα φρεάτια και ο Δήμος «κοιμάται»

ντροπή-στα-χανιά-τσιμεντώνουν-τα-φρε-155530

kalergonΣτα Χανιά, μοχίτο με μυρωδιά υπονόμου δε γίνεται οπότε μπαζώνουμε και φράζουμε τα φρεάτια όμβριων υδάτων.

Γνωστό μαγαζί στο παλιό λιμάνι των Χανίων,  πήρε την πρωτοβουλία στην αρχή να φράξει με προσωρινό τρόπο τα φρεάτια, αλλά λίγο αργότερα πήρε δραστικότερα μέτρα με τσιμέντωμα και άσπρισμα (για να μην φαίνεται) του πεζοδρομίου.

kalergon1

 

Οι ερωτήσεις είναι πολλές:

1)με ποιο δικαίωμα παρεμβαίνει έτσι στο δημόσιο χώρο;

2) με ποιο δικαίωμα καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο με αυτοσχέδια παγκάκια στα κάγκελα του πεζοδρομίου;

3) πώς μπαζώνει φρεάτια όμβριων υδάτων;

4) το φθινόπωρο με τις βροχές θα τα ξεμπαζώσει ή θα πλημμυρίσει ο δρόμος;

5) θα σταματήσει ποτέ η Δημοτική αρχή αυτή την ασυδοσία;

kalergon2

Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλαν από το facebook και  την ομάδα, που ομολογουμένως κάνει πολύ σωστές επισημάνσεις,  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ – ΧΑΝΙΑ.

 

zarpa.gr

 

3 thoughts on “Ντροπή… Στα Χανιά τσιμεντώνουν τα φρεάτια και ο Δήμος «κοιμάται»

  1. Πελάτης του συγκεκριμένου μαγαζιού δεν είμαι ουτε θα γίνω μιας και το παω καθόλου, αρα δεν θα πω κατι για να τους καλοπιάσω…όποτε περνάω βράδυ απο εκει, απορώ πως κάθεται ο κόσμος με τοση μυρωδιά απο τα φρεάτια, σαν να περνάς απο βόθρο ειναι! σίγουρα ειναι ντροπή που πήραν τετοια πρωτοβουλία, επρεπε να περιμένουν να μυρίσει ΟΛΗ η γειτονια, να θυμηθεί καποιος απο τον δήμο οτι πρέπει να καθαριστεί, να παει το συνεργείο και επι τι ευκαιρία να φτιάξουν και το πλακόστρωτο στην κατω πλευρά που ξεκίνησε πριν 1 μηνα και ακομα εκεί είναι…Ευτυχώς που δεν ειμαστε σε high season και απο το συγκεκριμένο σημείο δεν περνάει καθόλου κόσμος (και καλά…)

    Η δυσωδία δεν ήταν για 2 μερες ωστε να μην το προλάβουν, εινια για εβδομάδες!! Απορώ, οι γείτονες δεν ειχαν πρόβλημα? Εντάξει, οι θαμώνες θελουν ντε και καλά να καθισουν εκει, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, οι κάτοικοι ομως?

    Οτι κανει αυτο το μαγαζί ενοχλει ολο το σύμπαν!

  2. Ολη την περιοχή την έχουν δώσει από τον Δήμο εν λευκώ στούς «επιχειρηματίες»!Με το αζημίωτο βέβαια.Δε φτάνει που παίζουν μουσική στη διαπασόν μέχρι τίς 7(!) το πρωί κάνουν καί ό,τι γουστάρουν.Την οδό Καψοκαλυβών την έχουν καταργήσει εντελώς.Και καλά ο Δήμος,ο οποίος ήταν καί είναι ανύπαρκτος,η αρχαιολογία τί κάνει?Θα μου πείς τώρα τί να κάνει,τη στιγμή μάλιστα που ένας πρώην μεγαλο-αρχαιολόγος στρώνει τα τραπεζοκαθίσματά του (οδός Ποτιέ) πάνω στον οδηγό γιά τους τυφλούς και δεν μιλάει άνθρωπος!Τα Χανιά και κυρίως η Π.Πόλη έχουν καταντήσει ένα απέραντο ατζιγκαναριό!Τυχαίο που στούς ΟΤΑ είναι οι πιό διεφθαρμένες υπηρεσίες στην Ελλάδα?Δεν νομίζω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook