ΝΤΡΟΠΗ… Μπουγέλωσε το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά | Video

ντροπη-μπουγέλωσε-το-άγαλμα-του-ελευ-166521

Το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου έξω από το ίδρυμα Ερευνών και Μελετών στη Χαλέπα, στα Χανιά,  μπουγέλωσε ένας αλλοδαπός που προφανώς ήθελε να μιμηθεί τα μπουγελώματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Το απίστευτο περιστατικό μάλιστα ανήρτησε και στο Facebook το συγκεκριμένο άτομο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να κοινοποιήσει το «κατόρθωμά του».

 Που να το περίμενε ο Εθνάρχης ότι θα ερχόταν ένας ξένος στον τόπο του και θα τον μπουγέλωνε!

Προφανώς το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr ζει και εργάζεται στα Χανιά, αγνοεί την ιστορία του τόπου και των ανθρώπων της και το τι συμβολίζει για τους Έλληνες, πόσο μάλλον για τους Κρητικούς και τους Χανιώτες, ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο τόπος αυτός όμως έχει ιστορία και οι άνθρωποι του την γνωρίζουν και την τιμούν. Απαιτούν λοιπόν, από όσους ζουν ή έστω περνούν από αυτό τον τόπο, αν όχι να τιμούν η να γνωρίζουν την ιστορία του, τουλάχιστον όμως να μην την προσβάλουν.

venizelos_ice_bucket

zarpa.gr

3 thoughts on “ΝΤΡΟΠΗ… Μπουγέλωσε το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά | Video

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η΄ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΜΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook