Ντυμένο γαμπρό θα θάψουν τον Κωνσταντίνο στην Καρδαμύλη

ντυμένο-γαμπρό-θα-θάψουν-τον-κωνσταντ-164743

sgourosadelfos_420_420«Θυμάμαι την πρώτη ημέρα που η μητέρα μας σε έφερε στο σπίτι μας, άλλαξε όλη η ζωή μου, ήσουν η αδυναμία μου…». Με αυτά τα λόγια και ένα τραγούδι του Άσιμου αποχαιρέτησε στο facebookτον Κωνσταντίνο Σγούρο που δολοφονήθηκε άγρια στην Καρδαμύλη, ο μεγάλος του αδελφός Γιάννης. Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα η κηδεία.

Πρώτα ήταν το σοκ από την άγρια δολοφονία του Κωνσταντίνου Σγούρου και του οπλίτη φίλου του Γιάννη Κομμάτη στην Καρδαμύλη.

Μετά ήταν η δικαίωση για τη σύλληψη των δραστών. Τώρα σειρά έχει ο θρήνος για τα δύο νεκρά παλλικάρια που οι φονιάδες τα σκότωσαν για 800 ευρώ!

Το σπαραχτικό αντίο του αδελφού του Κωνσταντίνου Σγούρου

Με το τραγούδι του Άσιμου «Μπαγάσα» και λόγια που ραγίζουν καρδιές αποχαιρέτησε στο facebook τον Κωνσταντίνο ο αδελφός του Γιάννης.

«Τον Κωνσταντίνο θα τον θάψουμε ντυμένο γαμπρό»

Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Νερόμυλο Μεσσηνίας.

«Αφού τα μ@@@@@@@@@να μου στέρησαν τον αδελφό μου να τον δω γαμπρό θα τον πάμε στο χωριό με κόρνες και μαρσαρίσματα. Τα αυτοκίνητα να έχουν λευκές κορδέλες επάνω», γράφει ο αδελφός του στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook