Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES: Ενισχυμένη η ομάδα με Κατσουλάκη και Αυγουστιανάκη

ν-ο-χ-ανεκ-lines-ενισχυμένη-η-ομάδα-με-κατσο-194342

n???- ?úΓια την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο πόλο ξεκίνησε να προετοιμάζεται ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα βρίσκεται στη διαδικασία ενίσχυσης και συμπλήρωσης του έμψυχου δυναμικού της, με δύο πρώην πολίστες να επιστρέφουν. Πρόκειται για τον Γιώργο Κατσουλάκη που μετά από πολλά χρόνια θα φορέσει ξανά το σκουφάκι της ομάδας που τον ανέδειξε και τον έμπειρο Γιάννη Αυγουστιανάκη. Ο Ναυτικός Ομιλος επιδιώκει να καλύψει το κενό του Μιχάλη Σαρτζετάκη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αντίπαλοι του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES όπως προέκυψε από την κλήρωση θα είναι ο Ηλυσιακός, ο ΟΦΗ, ο Ν.Ο. Ρεθύμνου και η Ηλιούπολη, με τον Ηλία Μαχαίρα να την χαρακτηρίζει δύσκολη.

«Η κλήρωση ήταν πάλι άσχημη για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων διότι καλούμαστε να παίξουμε με τα δύο φαβορί για άνοδο που είναι ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη. Την Ηλιούπολη την είχαμε αποκλείσει πέρσι στην προκριματική φάση και φέτος έχει ενισχυθεί για να φτάσει στο στόχο της που είναι η Α1, ο δε Ηλυσιακός έχει ενισχυθεί με πολλούς παίκτες από την Α1. Εμείς έχουμε την απουσία του Σαρτζετάκη και προσπαθούμε να την καλύψουμε ενώ επέστρεψαν οι Κατσουλάκης και Αυγουστιανάκης και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παλέψουμε για να μπούμε «σφήνα» σε αυτές τις δύο ομάδες και να περάσουμε στην τελική φάση έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ξανά την άνοδο στην Α1, πράγμα που θα είναι όμως πολύ δύσκολο», τονίζει ο Χανιώτης τεχνικός.

Αναλυτικά η κλήρωση της Α2, με δύο ομάδες από κάθε όμιλο να περνάνε στην τελική φάση, είναι η εξής:

  • Όμιλος Αθηνών: Μίλων, Ν.Ε. Πατρών, Νηρέας Γέρακα, Ιωνικός Νίκαιας, Ν.Ο. Πατρών.
  • Όμιλος Κρήτης: Όμιλος Α’: Ηλυσιακός, ΟΦΗ, Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ηλιούπολη.
  • Όμιλος Βόλου: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ε. Λαμίας, ΝΟΒΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook