Οι διάσημοι στις κάλπες | Photos

οι-διάσημοι-στις-κάλπες-photos-207207

Έξω από τα εκλογικά κέντρα ή μέσα στο παραβάν, πολλοί Έλληνες celebrities ενημέρωσαν τους λογαριασμούς τους στα social media με τις σχετικές φωτογραφίες:

Γιώργος Λιάγκας: liagkasΠρωινός τύπος στην τηλεόραση, ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, πρωί πρωί. «Μετά τηνΜετα την απομάκρυνση…. Καλό βόλι!!!», έγραψε ο οικοδεσπότης του Πρωινού στο Twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά τα ψηφοδέλτια στο χέρι του.

Έλενα Τσαβαλιά tsavaliaΗ σύζυγός του Μάρκου Σεφερλή και παρουσιάστρια του «Μega Mε Μία», Έλενα Τσαβαλιά, ανέβασε μία φωτογραφία από την κάλπη του εκλογικού τμήματος, όπου πήγε να ψηφίσει. «143 εκλογικό τμήμα.Καλημέρα!!!!!!!!» έγραψε η ξανθιά παρουσιάστρια, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Σάκης Ρουβάς  sakis«Καλη μέρα…! Ότι και αν είναι το σημερινό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει μόνο αν μείνουμε ενωμένοι….ενωμένοι!!!} γράφει ο Σάκης Ρουβάς δίνοντας το δικό του μήνυμα για τις εκλογές. Τα λόγια του, συνόδεψε με μία φωτογραφία του, που όπως είναι φυσικό απέσπασε θετικά σχόλια και like. Μία θαυμάστρια του απάντησε: «Πώς να μην είναι καλή μέρα ομορφιά μου όταν σε βλέπουμε;!!!! @sakisrouvas να μας φωτίσει κ να μας βοηθήσει ο Θεός….Αμήν», είπε.

Νίνα Λοτσάρη lotsariΕίναι γνωστό ότι η Νίνα Λοτσάρη έχει αδυναμία στα social media στα οποία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της. Μία τέτοια ημέρα, ΄οπως είναι η σημερινή, δεν μπορούσε να μην δώσει το διαδικτυακό της στίγμα. Η Ελληνίδα performer έγραψε: «Καλη ψήφο με σωφροσύνη…ακολουθήστε το ένστικτο σας…ειναι αλανθαστο!!!», ανεβάζοντας μία εικόνα στην οποία αναγράφεται το εξής: «Οι συνετοί δουλεύουνε, οι κλέφτες βασιλεύουνε!»

Βίκυ Χατζηβασιλείου Xatzivasileiou«Το να επιλέγεις δεν είναι δύσκολο» είναι το μήνυμα της παρουσιάστριας του «Πάμε Πακέτο», για τις σημερινές εκλογές…

Σπύρος Χαριτάτος haritatosΣκεπτικός φαίνεται ο Σπύρος Χαριτάτος…

Άκης Πετρετζίκης akis

Κάλλι Τσιλίδου  tsilidou

Φάνης Λαμπρόπουλος lampropoulos

Κατερίνα Καινούργιου  kainourgiou

«Μόλις ψηφίσαμε…οικογενειακώς! #happy #family #mom #dad☺️❤️κάποιος λείπει …», σημείωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα Παίζουν».

Ρούλα Κορομηλά koromila1To εκλογικό της δικαίωμα άσκησε και η Ρούλα Κορομηλά η οποία σήμερα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

koromilia2Η παρουσιάστρια πόσταρε στο instagram δύο φωτογραφίες μία καθώς βρισκόταν καθ’ οδόν για την Αρφαρά Καλαμάτας ενώ λίγο αργότερα ανάρτησε μία φωτογραφία λίγο πριν ψηφίσει.

To εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. psinakis1Ντυμένος casuαl, φορώντας ένα καρό κόκκινο πουκάμισο, τζιν και μαύρες γαλότσες ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε σε εκλογικό κέντρο του Μαραθώνα και έριξε την την ψήφο του στην κάλπη νωρίς το απόγευμα.

Μάλιστα ο δήμαρχος Μαραθώνα ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο instagram στην οποία απαθανατίζεται λίγο πριν μπει στο παραβάν.

«Από αύριο ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!! …Νικητές και …ηττημένοι !!!», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Βασίλειος Κωστέτσος kostetsos1

Και ο σχεδιαστής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα πριν από λίγη ώρα και φρόντισε να βγάλει και εκείνος μία selfie μέσα στο παραβάν.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έβγαλε φωτογραφία με τον κινητό του καθώς έγλειφε τον φάκελο.

kostetsos2Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε πως για να κολλήσει ο φάκελος αρκεί να αφαιρέσουν οι ψηφοφόροι το αυτοκόλλητο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook