Οι ημέρες των ρεκόρ για τα αεροδρόμια της Κρήτης

οι-ημέρες-των-ρεκόρ-για-τα-αεροδρόμια-τ-25455

afixeis touristonΣε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου οι αριθμοί κατέγραψαν μοναδικά ρεκόρ, αποδεικνύοντας τη θετική ιδιαιτερότητα αυτής της τουριστικής περιόδου. Η μέρα με τις περισσότερες αεροπορικές αφίξεις για το αεροδρόμιο-πρωταθλητής του Ηρακλείου ήταν η Κυριακή 27 Ιουλίου, όπου στο «Νίκος Καζαντζάκης» προσγειώθηκαν 163 πτήσεις μεταφέροντας 30.470 τουρίστες.

Για τη Ρόδο η μέρα ρεκόρ ήταν η Κυριακή 3 Αυγούστου, όπου με συνολικά 163 πτήσεις έφτασαν στο νησί των Ιπποτών 30.752 τουρίστες.

Για τα Χανιά, η μέρα ρεκόρ τουριστικών αφίξεων ήταν το Σάββατο 2 Αυγούστου, όπου στο «Γιάννης Δασκαλογιάννης» πραγματοποιήθηκαν 72 πτήσεις, φέρνοντας στα Χανιά 12.300 τουρίστες.

Το Σάββατο 2 Αυγούστου ήταν η μέρα ρεκόρ για την Ελλάδα, καθώς μέσα σε μία μέρα σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια προσγειώθηκαν 780 αεροπλάνα, μεταφέροντας στη χώρα μας 150.000 τουρίστες μέσα σε ένα 24ωρο. Ο συγκεκριμένος αριθμός ήδη από τους τουριστικούς παράγοντες χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρο ρεκόρ για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook