Οι Κρητικοί το παίρνουν πάνω τους | ΟΧΙ άλλο αίμα στην Εθνική οδό

οι-κρητικοί-το-παίρνουν-πάνω-τους-οχι-181102

ethniki_odosΟι δεκάδες ανθρώπινες ζωές που χάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς στην εθνική οδό Χανίων – Λασιθίου, δεν φαίνεται να κάνει τους αρμόδιους να δουν το θέμα σοβαρά. Οι πολίτες όμως, αγανακτισμένοι από τα πολύ συχνά φαινόμενα, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με τη σύσταση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Μεσαίο Διάζωμα στην Εθνική Οδό» έχουν στόχο το απλούστατο: Να δημιουργηθεί μεσαίο διάζωμα στα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής που έχει στοιχίσει τη ζωή εκατοντάδων ντόπιων αλλά και επισκεπτών κάθε ηλικίας. Εξάλλου, είναι πλέον σίγουρο ότι το μεσαίο διάζωμα μπορεί να σώσει ζωές.

voak2Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Γιώργου  Μυλωνογιάννη, ο οποίος δημιούργησε και σχετική σελίδα στο facebook, καλώντας όλους τους Κρητικούς να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι δεν έκανε τόσα χρόνια η πολιτεία. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «Η σελίδα αυτή θα οδηγήσει στην δημιουργία της «Μεσαίο Διάζωμα Κρήτης Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός». Θα τους βάλουμε όλους προ των ευθυνών τους. Η διαχείριση του οργανισμού θα είναι όλη από εδώ (Δημόσια). Οι δωρεές προς τον σκοπό, τα ραντεβού, οι αρνήσεις, όλα θα δημοσιεύονται εδώ.»

Πρώτος στόχος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού είναι να έχουν τοποθετηθεί 300 μέτρα μεσαίο διάζωμα μέχρι τον Ιούνιο του 2015,σε συνεργασία με οποιοδήποτε δημόσιο η ιδιωτικό φορέα, στο πιο επικίνδυνο κομμάτι της εθνικής μας.

Γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. Η Κρήτη δεν μπορεί άλλο να θρηνεί θύματα στην άσφαλτο.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook