Οι πιστολέρο ξαναχτυπούν | Μπαλωτάρισαν κάμερες στην Εθνική οδό | Photos

οι-πιστολέρο-ξαναχτυπούν-μπαλωτάρισ-159244

kamera_voak

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά δολιοφθορών, στις κάμερες καταγραφής ταχύτητας στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

Χθες το βράδυ οι αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας ΒΟΑΚ διαπίστωσαν πως άγνωστοι έκαναν κόσκινο με καραμπίνα 2 κάμερες στο ύψος του Φόδελε. Από την τοποθέτησή τους και μόνο τα περιστατικά καταστροφής των καμερών, κυρίως με όπλα, έφτασαν τα πέντε απ’ άκρη σ’ άκρη της Κρήτης.

Στο στόχαστρο πιστολέρο, εκ νέου, οι κάμερες καταγραφής ταχύτητας που τοποθετήθηκαν επί του βόρειου οδικού άξονα. Αυτή τη φορά δολιοφθορά με κυνηγετικό όπλο υπέστησαν δυο κάμερες που βρίσκονται στο ύψος του Φόδελε.

Άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ και προκάλεσαν φθορές τόσο στην κάμερα που είναι τοποθετημένη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηράκλειο όσο και σε αυτήν που είναι τοποθετημένη στο ρεύμα προς Ρέθυμνο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος βόρειου οδικού άξονα διαπίστωσαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11 ότι τα κουτιά και οι κάμερες καταγραφής ταχύτητας έχουν υποστεί φθορές και ξεκίνησαν την προανάκριση με τη συνδρομή του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας.

Συνολικά σε όλο το νησί, οι κάμερες καταγραφής ταχύτητας που έχουν τοποθετηθεί είναι 39. Πριν καλά-καλά αρχίσουν να λειτουργούν ξεκίνησαν οι δολιοφθορές. Με τις καταστροφές που διαπιστώθηκαν χθες τα περιστατικά αγγίζουν τα 5.

2 στο Λασίθι, 1 στα Χανιά και 2 στο Ηράκλειο.

Η καταστροφή των καμερών θεωρείται ποινικό αδίκημα και οι παραβάτες εφόσον εντοπιστούν είναι αντιμέτωποι ακόμη και με ποινή φυλάκισης.

kamera_voak1

Πηγή: neakriti.gr

 

One thought on “Οι πιστολέρο ξαναχτυπούν | Μπαλωτάρισαν κάμερες στην Εθνική οδό | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook