Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Τζολί – Πιτ!

οι-πρώτες-φωτογραφίες-από-το-γάμο-τζολ-167026

jolie12Είναι αναμφίβολα ο γάμος της χρονιάς. Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ αποφάσισαν μετά από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης να παντρευτούν και πλέον έρχονται στο φως οι πρώτες φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή στον πύργο τους στη Γαλλία.

Παραμυθένιος γιατί ήταν προφανώς όπως τον ήθελαν: μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με καλεσμένους 20 συγγενείς και φίλους (απών ήταν ο πατέρας της νύφης Γιον Βόιτ) και με τα έξι παιδιά τους να παίζουν το καθένα τον δικό του ρόλο στην τελετή που έγινε στον πύργο τους στη Γαλλία.

jolie1Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού δημοσιεύονται στο περιοδικό People και στο Hello. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Τζολί και το νυφικό της, στο οποίο τα παιδιά της έβαλαν τη δική τους πινελιά, ενώ το δεύτερο έχει το πρώτο φιλί του ζευγαριού!

Το νυφικό της Τζολί, που σχεδίασε ο Luigi Massi, είχε πάνω του σχέδια που είχαν ζωγραφίσει τα παιδιά της. «Ο Luigi είναι σαν οικογένεια για μένα και δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο να φτιάχνει αυτό το νυφικό», είπε η Τζολίε στο People και πρόσθεσε πως ο σχεδιαστής «ξέρει κι ενδιαφέρεται για τα παιδιά και ήταν πολύ διασκεδαστική όλη η διαδικασία».

Όσο για τον γαμπρό; Ο Μπραντ Πιτ φόρεσε ένα κοστούμι που ήδη είχε στην ντουλάπα του αλλά δανείστηκε τη γραβάτα από έναν από τους γιους του, αφού ξέχασε τη δική του στο Λος Άντζελες.

jolieΟ Μπραντ Πιτ πρόσθεσε από την πλευρά του πως για εκείνον και τον Τζολί ήταν πολύ σημαντικό η μέρα του γάμου τους να είναι χαλαρή και γεμάτη γέλιο.

Οι γιοι του ζεύγους, Μάντοξ και Παξ, ήταν εκείνοι που παρέδωσαν τη μητέρα τους στον… μπαμπά τους, η Ζαχάρα και η Βινιέν ήταν τα κορίτσια που έραναν τον διάδρομο με λουλούδια τα οποία μάζεψαν από τον κήπο του σπιτιού, η Σιλόχ και ο Νοξ ήταν τα παιδιά που κρατούσαν τις βέρες, ενώ ο Παξ ήταν εκείνος που έφτιαξε και τη γαμήλια τούρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά βοήθησαν τους γονείς τους ακόμη και με τους γαμήλιους όρκους τους!

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook