Οι στοιχηματζήδες… ψήφισαν | Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση

οι-στοιχηματζήδες-ψήφισαν-αυτή-είνα-206919

Bookmakers Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και τώρα οι bookmakers δείχνουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν τους bοοκmakers πιο αξιόπιστους από τους δημοσκόπους και το επιχείρημα είναι απλό.

Αν κάποιοι δημοσκόποι πληρώνονται για να κάνουν λάθος στην δημοσκόπηση τους, στα στοιχήματα παίζονται πολλά χρήματα τα οποία αν οι bookmaker κάνουν λάθος εκτίμηση θα πληρώσουν ακριβά.

stixima_eklogesΜια ματιά στην vistabet δείχνει ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλειδώσει στους και τα στοιχήματα πιθανόν να κλείσουν τις επόμενες ώρες.

Οι τολμηροί που θα ποντάρουν σε νίκη της ΝΔ θα λάβουν απόδοση 11 για τα χρήματα τους στην vistabet. Από εκεί και πέρα για τρίτο κόμμα δέχεται στοιχήματα η ΧΑ και αυτό κατεβάζει την απόδοση στο 1.65 στην vistabet.

Μάλιστα δέχεται στοιχήματα για ποσοστό πάνω από 6,5%. Από κοντά το Ποτάμι το οποίο δέχεται στοιχήματα για ποσοστό πάνω από 6,25% ενώ όσοι ποντάρουν ότι θα βγει τρίτο κόμμα θα έχουν απόδοση 2,1.

Ακολουθεί το ΚΚΕ για το οποίο όλοι συγκλίνουν στο 5%.

Το ΠΑΣΟΚ τα στοιχήματα του το δείχνουν στο 4,25%. Το ΚουΔουΣου του κ.Παπανδρέου δέχεται στοιχήματα που το ανεβάζουν πάνω από 2,75%.

Οι παίκτες στην vistabet με τα στοιχήματα τους σπρώχνουν την ΝΔ κάτω από 28,5% ενώ ανεβάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 35% ενώ όσοι ποντάρουν κατά της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ υπερτερούν ρίχνοντας την απόδοση στο 1,65.

Ενδιαφέρον στοιχηματικά έχει η απόδοση 2,1 στο + 5,5% ως διαφορά των δυο κομμάτων. Όσοι ποντάρουν ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα είναι πάνω από 5,5% και κερδίσουν θα υπερδιπλασιάσουν τα χρήματα τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook