Ολόκληρη Times Square στη Νέα Υόρκη έκλεισε για τα μάτια μιας Ελληνίδας | Photos

ολόκληρη-times-square-στη-νέα-υόρκη-έκλεισε-για-τ-173510

times1Για χάρη μιας Ελληνίδας έκλεισε η φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης για πρώτη φορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό προηγούμενο αγάπης στην καρδιά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Η εικόνα της Αιμιλίας Μπεχράκη να λέει το μεγάλο «ναι» στον γονατιστό με το μονόπετρο στο χέρι αγαπημένο της κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μια παραμυθένια πρόταση γάμου από τον μεσίτη των σταρ του Χόλιγουντ και διάσημο Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή, Ράιαν Σέρχαντ, η οποία διεκδικεί τη δική της θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες. Βαδίζοντας στα κινηματογραφικά χνάρια του Τομ Κρουζ, όταν το 2000 περπατούσε στην έρημη Times Square, στη γνωστή σκηνή της ταινίας, «Vanilla Sky», ο Ράιαν Σέρχαντ κατάφερε κάτι πραγματικά πρωτοφανές για τα δεδομένα της Νέας Υόρκης. Σε συνεργασία με τις Αρχές της πόλης και επιστρατεύοντας 50 αστυνομικούς, έκλεισε στα 30 χρόνια του, μετά τις πωλήσεις ακινήτων ύψους 1 δισ. δολαρίων, το μεγαλύτερο «συμβόλαιο» της ζωής του με την Ελληνίδα αρραβωνιαστικιά του.

gamos1«Η λέξη έκπληξη είναι πολύ λίγη για να περιγράψει πώς ένιωσα όταν ο Ράιαν μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν το περίμενα. Στην αρχή δεν μπορούσα να μιλήσω καν», θα πει, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», η κυρία Αιμιλία Μπεχράκη, επικεφαλής νομικός για τις ΗΠΑ ενός παγκόσμιου ναυτιλιακού κολοσσού με έδρα τη Γενεύη. Ακόμα και σήμερα, μία εβδομάδα μετά, δεν έχει συνειδητοποιήσει πώς τελικά κατάφερε ο σύντροφός της να μετατρέψει για την εξαιρετική αυτή περίσταση σε πριβέ χώρο για μία ολόκληρη ώρα έναν από τους πιο πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. «Είμαι γεννημένη και έχω μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη και το να κλείσεις την Times Square απλά δεν γίνεται ποτέ. Το πρωινό εκείνο μου είπε ότι θα πάμε με το αυτοκίνητο στη Βοστόνη. Κάποια στιγμή σταματήσαμε υποτίθεται για να πάρουμε έναν καφέ και βρέθηκα στην άδεια πλατεία να μου ζητά να τον παντρευτώ και φυσικά να λέω ναι!».

Από την πλευρά του, ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης του Μανχάταν είναι απολύτως σίγουρος για την επιλογή του. «Αντί να κάνω πρόταση γάμου στην Αιμιλία σε ένα δείπνο, στον Πύργο του Αϊφελ ή στη Μύκονο που επισκεφθήκαμε το καλοκαίρι, όπως το έχει κάνει τόσος και τόσος κόσμος, προτίμησα την Times Square, αφού μία φορά ζητάς το χέρι της αγαπημένης σου. Μου πήρε αρκετό καιρό, περίπου 6 μήνες, για να πάρω την άδεια από τις Αρχές της Νέας Υόρκης και να συντονιστούν πάρα πολλοί άνθρωποι γι’ αυτό το εγχείρημα, όμως για μία ώρα η καρδιά της πόλης χτυπούσε μόνο για εμάς», θα μας πει.

gamos2Ενα κινηματογραφικό σκηνικό με άρωμα Ελληνίδας γυναίκας, όπως και η κινηματογραφική κυριολεκτικά ζωή του Ράιαν Σέρχαντ, ο οποίος ξεκινώντας από το μηδέν κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 5 χρόνια να μεσιτεύει τα ακριβότερα ακίνητα στις ΗΠΑ, να διαθέτει τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και να έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιο των πωλήσεών του περιουσιακά στοιχεία ύψους 1 δισ. δολαρίων. Στον κύκλο πελατών του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, Αμερικανοί και Ρώσοι μεγιστάνες, Αραβες κροίσοι, ισχυροί Ελληνες και φυσικά μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στους οποίους επέδειξε υπερπολυτελή διαμερίσματα σε εντυπωσιακό κτίριο της Νέας Υόρκης λίγες μέρες πριν. Την περίοδο αυτή το γραφείο του έχει αναλάβει την πώληση του ακριβότερου ρετιρέ της Νέας Υόρκης, των δύο τελευταίων ορόφων του 5άστερου ξενοδοχείου «Ritz-Carlton» στο Μανχάταν, στην αστρονομική τιμή των 118,5 εκατ. δολαρίων.

gamos3Η γνωριμία του ζευγαριού μετρά 3 χρόνια. Ερωτας με την πρώτη ματιά τη στιγμή που η Αιμιλία είχε επιστρέψει από το Λονδίνο και δούλευε για λογαριασμό μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας στη Νέα Υόρκη και ο Ράιαν είχε καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήριά του ως το ανερχόμενο αστέρι του αμερικανικού real estate αναφορικά με πολυτελείς κατοικίες, επιχειρηματικά ακίνητα αλλά και ενοικιάσεις μοναδικών διαμερισμάτων. Ενας έρωτας που εξελίσσεται και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, στην εκπομπή-ριάλιτι «Million Dollar Listing» που παρουσιάζει τα τελευταία 4 χρόνια ο 30χρονος μεσίτης στο κανάλι BRAVO του ομίλου NBC. Το τηλεοπτικό σόου εστιάζει στην προβολή μοναδικών προς πώληση ακινήτων, αλλά και στην προσωπική ζωή του παρουσιαστή. Άλλωστε, σε προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι και αποδεικνύοντας την αγάπη του για την Αιμιλία, ο Ράιαν έκλεισε επαγγελματίες χορευτές να χορέψουν μόνο για την αγαπημένη του στο Σέντραλ Παρκ ενώ ο ίδιος κάνοντας εντατικά μαθήματα την προσκάλεσε live σε έναν ρομαντικό χορό.

gamos5Η επισημοποίηση της σχέσης του με την Αιμιλία Μπεχράκη έγινε το καλοκαίρι όταν οι δυο τους επισκέφθηκαν την Ελλάδα, με τον Ράιαν να μένει άφωνος από το φυσικό κάλλος ύστερα από τις διακοπές τους σε Μύκονο και Σπέτσες και τον γάμο τους να προγραμματίζεται πλέον σε ελληνικό ηλιοβασίλεμα. «Ξετρελάθηκε με την ελληνική κουζίνα και από τότε που επιστρέψαμε στις ΗΠΑ παραγγέλνει χταπόδι, αλλά λέει ότι δεν έχει την ίδια γεύση με το αιγαιοπελαγίτικο», λέει η αρραβωνιαστικιά του.

Παρότι ο ίδιος ερχόταν για πρώτη φορά στη χώρα μας, τα πρόσωπα τού ήταν οικεία αφού, όπως παρατηρεί, «όταν πήγα στη Μύκονο είδα στις παραλίες της σχεδόν όλους τους Αμερικανούς πελάτες μου και μου ζητούσαν να ψάξω για βίλες στα νησιά και ακίνητα στην Αθήνα. Η Ελλάδα είναι σαν καρτ ποστάλ, παράδεισος». Με την προοπτική να ανοίξει γραφείο και στην Αθήνα, προωθώντας επενδυτικές ευκαιρίες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, δεν ξεχνά τα λόγια του πεθερού του όταν του ζήτησε το χέρι της κόρης του, τα οποία επαναλαμβάνει εμφανώς περήφανος: «Παίρνεις την πριγκίπισσά μου. Καλά τα κατάφερες!».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook