Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου | Πάνω από μία ώρα καθυστέρησε η νύφη! | Photos

ο-γάμος-της-ζωής-κωνσταντοπούλου-πάνω-172609

zoi1Στα Λουτρά Αιδηψού έγινε ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη και για να τηρήσει το έθιμο που θέλει τις νύφες να αφήνουν τον γαμπρό να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άργησε περισσότερο από μια ώρα να φτάσει και έκανε τον ιερέα… ανυπόμονο!

zoi2Τελικά, η νύψη έφτασε στην εκκλησία στις 20:18 συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο. Το νυφικό της απλό που έδενε στο λαιμό κι εκείνη απαστράπτουσα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

zoi3Ο γαμπρός, με σκούρο μπλε κοστούμι και τιρκουάζ γραβάτα έφτασε στην εκκλησία στις 19:06 με το… Volkswagen σκαραβαίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Στα χέρια του κρατούσε την ανθοδέσμη, την οποία αποτελούσαν κόκκινα και λευκά λουλούδια.

zoi4Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας είναι στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονται γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιοργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο. Βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, έχουν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, ένα Ζ για τη Ζωή και ένα Α για τον Απόστολο που περιπλέκονται μεταξύ τους…

zoi5

zoi6

zoi7

zoi8

zoi9

zoi10

zoi11

zoi12

zoi13

protothema, newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook