Ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης που θεωρεί «μύθο» τους νεκρούς στο Πολυτεχνείο!

ο-διδάκτωρ-του-πανεπιστημίου-κρήτης-π-186832

parisis-ioannis-620x330«Μύθος», διακηρύσσει ότι είναι οι νεκροί του Πολυτεχνείου, όχι ένας από τους γραφικούς ή νεοφασίστες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά ένας διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης! Πρόκειται για τον Ιωάννη Παρίση, υποστράτηγο εν αποστρατεία, που έχει παράλληλα την ιδιότητα του προέδρου του προέδρου της Ακαδημίας Στρατηγικών Αναλύσεων. Ο κ. Παρίσης έγινε γνωστός πριν λίγες ημέρες όταν αντέδρασε, ως πρόεδρος της «Ακαδημίας» στην αναγόρευση του Γερμανού καθηγητή Χάινς Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, μια υπόθεση που ούτως ή άλλως έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, την ημέρα μάλιστα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία και διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, έγραφε:

«Αφού δεν έβρισκαν νεκρούς είπαν να κάνουν μια πονηριά. Κατασκεύασαν λοιπόν στην αυλή του Πολυτεχνείου, παραδίπλα απόν την»κεφάλα» του Σβορώνου, μία μαρμάρινη στήλη όπου έγραψαν ονόματα πεσόντων. Τα αποκαλυπτήρια έκανε την δεκαετία του 1980 ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας. Οι περισσότεροι έχουν πέσει θύματα της μπαμπεσιάς νομίζοντας ότι πρόκειται για τους (ανύπαρκτους βέβαια) νεκρούς του 1973!!! Όμως αν διαβάσουν καλά θα δουν ότι γράφει: ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1941 – 1944″.

parisis-2Και παρακάτω, σχολιάζοντας απαντήσεις φίλων του, πρόσθετε: «το θέμα έχει λυθεί με εισαγελικές αποφάσεις ύστερα από μακρά έρευνα. Αυτό είναι τελειωμένο. Ούτε οι πιο ακραίοι δεν μπορούν πλέον να ισχυριριστούν περί νεκρών στο Πολυτεχνείο. Ακόμη και επί ΠΑΣΟΚ, όταν ο Μακράκης ζήτησε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου του να καλέσουν τις οικογένειες των νεκρών ώστε να τους δοθούν συντάξεις αγωνιστών, κανείς δεν βρέθηκε!!! Δεν πιστεύω το 1984 να φοβόντουσαν… την Χούντα; Όταν οι μισοι Έλληνες πουλούσαν «αντίσταση»…»

parisis-3candianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook