Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-2-φεβ-62620

kairos skoniΆστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, οι οποίες στη δυτική και βορειοανατολική χώρα καθώς και στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου θα είναι τοπικά έντονες και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015. Οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα μέχρι το μεσημέρι θα υποχωρήσουν σημαντικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -1 έως 6 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 6 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 8 στην Ήπειρο, από 8 έως 13 βαθμούς στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 15 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 12 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 2/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 2/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 2/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook