Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-20-οκ-172896

kairos5Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 20/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 20/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 20/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook