Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-22-σε-100379

kairosΗλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 22/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 22/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 22/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook