Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 13 Ιουλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-13-ιο-100379

kairosΗλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης, περιμένουμε την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook