Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 23 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-23-νο-126369

kairos3Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες στην περιοχή του Αιγαίου και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014. Το πρωί στα ορεινά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Κυριακή , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook