Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 25 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-25-ια-180885

kairos_vroxiΒροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, τις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, περιμένουμε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Για την Κυριακή στα Χανιά, προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στο Ηράκλειο  θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook