Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-μεγάλη-παρα-115208

kairos vroxhΆστατος θα παραμείνει ο καιρός στη χώρα μας τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς αναμένονται και πάλι αρκετές βροχές και καταιγίδες. Από το Μεγάλο Σάββατο όμως θα αρχίσει η βελτίωση και έτσι την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Πιο αναλυτικά:

Την Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Αιγαίο. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook