Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-18-σεπ-143015

kairos piknes nefoseisΠεριορισμό της αστάθειας κυρίως στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 18/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 18/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 18/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook