Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 2 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-2-οκτω-100379

kairosΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Βόρεια Κρήτη και μετά το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 27 βαθμούς), 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Πέμπτη 2/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 2/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 2/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook