Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 21 Αυγούστου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-21-αυγ-162308

kairos_kaysonasΗλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου περιμένουμε την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 36 βαθμούς στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, 22 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες, 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 21/8, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 21/8, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 21/8, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook