Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-28-αυγ-98469

kairos iliosΚαλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 28/8, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 28/8, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 28/8, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook