Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-5-μαρτ-214283

kairos aerasΒροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα με τοπικά ισχυρά φαινόμενα μετά το μεσημέρι και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ από τις απογευματινές και κυρίως κατά τις βραδινές ώρες βροχές ή καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 1 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 5/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 5/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 5/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook