Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-19-143014

kairos nefoseisΠαροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με και πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα νωρίς το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Παρασκευή 19/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 19/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 19/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook